Σχεδιασμός επαγγελματικών καρτών

Πάντα εντυπωσιάζει η ετοιμότητα ενός επαγγελματία, που προσφέρει την επαγγελματική κάρτα του  την σωστή στιγμή!

Η κίνηση αυτή προσδίδει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση του.

Η έλλειψη επαγγελματικής κάρτας έχει εντελώς τα αντίθετα αποτελέσματα.Η προφορική αναφορά της επιχείρησης, είναι σα να μη συνέβη ποτέ.

Ζούμε στον κόσμο και την εποχή της εικόνας.Αποδεδειγμένα το 80% του πληθυσμού είναι οπτικοί τύποι εξαιτίας της σπουδαιότητας που είχε στην εξελικτική διαδικασία η όραση για την επιβίωση.

Η κάρτα είναι κάτι απτό, την προσφέρετε ενημερώνοντας τον συνομιλητή σας περί τίνος πρόκειται με δυο λόγια, αυτός την αποδέχεται και εάν και ο σχεδιασμός της, η επιλογή των χρωμάτων, ίσως κάποιο σχήμα ή η εύστοχη επιλογή της γραμματοσειράς, προς στιγμήν καταφέρουν ερεθίσουν το ενδιαφέρον τις ελάχιστες στιγμές πριν τοποθετηθεί στην τσέπη ή στην τσάντα του εν δυνάμει πελάτη σας , τότε τη στιγμή που θα χρειαστεί κάποια υπηρεσία που εσείς προσφέρετε, θα ανατρέξει σε αυτήν.

επαγγελματικες καρτες

Η δημιουργία μιας επιχείρησης σε μια εποχή υπερπροσφοράς των πάντων , δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

Παρόλα αυτά ο σύγχρονος άνθρωπος φαίνεται να τολμά να επιδιώξει αυτό το βήμα και ορθώς πράττει, όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί.

Η επιχείρηση χρειάζεται πελατολόγιο και για να γίνει αυτό εφικτό, επιβάλλεται να το γνωστοποιήσετε, σε όλους με κάθε ευκαιρία, το γνωστό σε όλους promotion, κοινώς προώθηση υπηρεσιών.

To promotion είναι το παν.

Χωρίς την κατάλληλη προώθηση η επιχείρηση σας είναι σαν να μην υπάρχει.Το υποψήφιο πελατολόγιο σας είναι εκεί και έξω και βάλλεται συνεχώς από διαφημίσεις κάθε λογής παροχής υπηρεσιών.

Ακόμη και την ώρα που ο καταναλωτής δεν ψάχνει κάτι,  συγκεκριμένο τουλάχιστον, κάποιο προϊόν κάποια υπηρεσία θα τον προσεγγίζει.

Αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί, απεναντίας σας βάζει στην κούρσα προώθησης, η οποία είναι μια δημιουργική διαδικασία και σας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο αντικείμενο σας!

Αφού δημιουργήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία σαν επιχείρηση, σειρά έχει ο σχεδιασμός  της επαγγελματικής κάρτας σας.

Αυτό το φαινομενικά μικρό κομμάτι “χαρτί” , είστε εσείς και αυτό που αντιπροσωπεύετε σαν επαγγελματίες.

Απώτερος σκοπός της είναι να καταφέρνει να εκφράζει  τον τρόπο που επιθυμείτε να σας δει ο υποψήφιος πελάτης σας, ότι λόγου χάρη οι υπηρεσίες που προσφέρετε διαθέτουν ας πούμε γούστο ,φινέτσα ή προσοχή στη λεπτομέρεια, καθαρότητα, συνέπεια, πολυπλοκότητα ή απόλυτο μινιμαλισμό, φαντασία ή ρεαλισμό, εστιάζουν στο σχήμα ή στη λέξη  – φράση κλειδί που επιθυμείτε να κλειδώσει στο μυαλό του.

Εστιάστε λοιπόν στο βασικό στοιχείο  της στόχευσης έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω και αφήστε σε μας την υλοποίηση του σχεδιασμού της επαγγελματικής καρτας σας.

Σχεδιασμός λογότυπου

Αφού έρθουμε σε επαφή, συζητήσουμε μαζί τις σκέψεις σας για το σχεδιασμό του λογότυπου, αντιληφθούμε τις ανάγκες και το όραμα για την επιχείρηση σας, θα προχωρήσουμε στον αρχικό  σχεδιασμό λογότυπου.

Εδώ, απαιτείται εύστοχος σχεδιασμός με καθαρότητα.Εν συνεχεία θα σας αποσταλεί ένα προσχέδιο, το οποίο θα αποτελέσει και σημείο αναφοράς μας μέχρι και την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του λογότυπου.σχεδιασμος λογοτυπου

Το λογότυπο – logo θα είναι το σήμα κατατεθέν σας και από κει και πέρα θα φιγουράρει στην ιστοσελίδα σας, στην κάρτα σας, στα social media και φυσικά στα διαφημιστικά φυλλάδια – flyer.

Διαφημιστικά φυλλάδια – flyers

Τα διαφημιστικά φυλλάδια δεν είναι απαραίτητο να έχουν την λογική της επαγγελματικής κάρτας.

Συνήθως δεν τα προσφέρετε εσείς οι ίδιοι συνεπώς στερούνται της ζωντανής επαφής, οπότε και η λογική του σχεδιασμού τους διαφέρει.

Τα διαφημιστικά φυλλάδια θα στοχεύσουν λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους τους,  σε περισσότερες πληροφορίες, ενδεχομένως και λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες σας, πιθανότατα να φιγουράρει και κάποια προσφορά που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μια συγκεκριμένη στιγμή.

flyer

Οι προσφορές φυσικά αλλάζουν και διαφοροποιούνται αναλόγως με την πορεία των πωλήσεων σας, τους στόχους σας, και την εποχή που διανύουμε, οπότε φροντίζετε να εκτυπώνετε συχνά, έτσι ώστε να υπάρχει μια συνεχής ροή του promotion της επιχείρησης σας.

* Όλες οι προαναφερθείσες υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπου, σχεδιασμού διαφημιστικών φυλλαδίων ή άλλων εντύπων, αφορούν τη μακέτα σχεδίασης και όχι την εκτύπωση.

ΜΑΚΕΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ 20€

Shop

Προσφορά!

Social Media Products

Instagram Followers

6
Προσφορά!

Social Media Products

Instagram Boost starter

50

SEO - search engine optimization

BACKLINK PROFILE ANALYSIS EXTRA

60

SEO - search engine optimization

BACKLINK PROFILE ANALYSIS

40

SEO - search engine optimization

SEO KEYWORD RESEARCHING

40