Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς την επαγγελματική σας σελίδα σε όλα τα Social Media ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Τα Social Media στις μέρες μας είναι η κινητήριος δύναμη του σύγχρονου μάρκετινγκ.

Συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ερώτημα «πως θα προσεγγίσω followers» , το προφίλ μου είναι καινούριο και δεν έχω αρκετούς  ακόλουθους. Τι μπορώ να κάνω;

Η απάντηση είναι ότι  και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να κινηθούμε με στρατηγική και φυσικά υπομονή, ο ποιο ορθολογικός τρόπος θα ήταν η πληρωμένες προωθήσεις στην εκάστοτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να «ανεβάσουμε» τον αριθμό τον ακολούθων μας σταθερά και αποτελεσματικά.  

Είναι μια επιλογή που έχει όμως ένα κόστος , το οποίο θα πρέπει να προϋπολογίσουμε σε μηνιαία βάση  και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανάλογα πάντα με τον συνολικό αριθμό ακολούθων που θέλουμε να αποκτήσουμε.

Στη συνέχεια θα πρέπει να χαράξουμε μια στρατηγική engagementαλληλεπίδρασης με το κοινό που αποκτούμε μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες, με προσφορές, διαγωνισμούς κλπ.

Social Media Services

Αγορά followers

Μια πρακτική που χρησιμοποιείται πολύ συχνά – ακόμα και από δημοφιλής λογαριασμούς  – είναι η αγορά followers.

Παρέχουμε τη δυνατότητα για αγορά followers για όλα τα social media, αγορα followers instagram, αγορα followers tik tok, αγορα followers twitter, View , likes, dislikes σε πολύ καλές τιμές και άμεση παράδοση!

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε κάποια πακέτα παρακάτω, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για πακέτα και υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σημειώστε ότι , τα προφίλ των ακολούθων είναι αληθοφανή, με φωτογραφίες προφίλ. Δεν είναι όμως ενεργοί χρήστες και δεν θα έχουν αλληλεπίδραση στα ποστ που θα κάνετε.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα να προσθέτετε εσείς την αλληλεπίδραση που επιθυμείτε σε κάθε ποστ ξεχωριστά. Με likes, views , shares κλπ.

Προσφορά!

Social Media Products

Instagram Boost starter

50
Προσφορά!

Social Media Products

Instagram Followers

6

FaceBook Ads, Pace Covers and Posts Από 20 €

Instagram Image Posts and Stories Από 20€

Instagram Video Stories 15 sec από 30€

Informatic 2d animation Videos 1 min από 120€

Παρέχονται επίσης υπηρεσίες για : SoundCloud, Pinterest, Linkedin, Telegram, Vimeo, Shazam, Twitch, Spotify, IMDB, Apple Music, Likee, Quora, Tidal.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσαρμοσμένα πακέτα σε όλες τις πλατφόρμες των social media ή περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση : Οι λογαριασμοί των παρεχομένων υπηρεσιών δεν είναι Ελληνικοι επιπλέον  λόγω της φύσης της υπηρεσίας, αυτή  δεν καλύπτεται με  επιστροφή χρημάτων – service is not refundable.